OVER DELPHINDOORSKI

SKIËN EN SNOWBOARDEN

Indoor skiles en -snowboardles op de rolbaan is dè perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport maar het kan ook prima als wekelijkse sport beoefend worden.

Bovendien heeft de Consumentenbond indoorrolbaan training als beste lesmethode beoordeeld. Dit komt doordat de hellingshoek en de snelheid van de indoor rolbanen instelbaar zijn. Skiën en snowboarden op de banen is geschikt voor zowel beginners als (ver)gevorderden. De lessen duren een uur en je hebt les met twee of drie mensen tegelijk van een gediplomeerd instructeur.

Vanwege de intensiteit wordt er om de 10 minuten gewisseld dus je hebt 3 x 10 minuten les. De instructeur staat voor of naast je en geeft direct en duidelijke aanwijzingen. In de grote spiegels die voor de baan staan kun je de eigen beweging volgen en dus zelf zien wat je doet.

De instructeur heeft verschillende manieren om de baan direct stop te zetten, mocht dat nodig zijn. Kijk bij de tarieven voor de mogelijkheden.

Wist je dat we ook…

Kinderfeestjes en teamuitjes organiseren

Ben je op zoek naar een sportief en origineel kinderfeestje of teamuitje?

Ook daarvoor ben je op het juiste adres. Wij hebben een 6,50 meter hoge klimwand met 16 verschillende routes en een sleehelling met snowtubes.

Natuurlijk kun je ook een kinderfeestje op de rolbaan organiseren

Alle activiteiten gebeuren onder begeleiding. Bekijk de mogelijkheden

De beste

Groepsarrangementen en bedrijfsfeesten

Op zoek naar een origineel uitje? Wij kunnen diverse arrangementen voor je samenstellen, voor kleine en grotere groepen, scholen, buitenschoolse activiteit, sportclubs, bedrijven maar ook bijvoorbeeld familie uitjes, team uitjes of vrijgezellenfeesten.

Zo kun je denken aan een combinatie van skiën, snowboarden, klimmen, hamer-slaan en teambuilding spelletjes. Van koffie met apfelstrudel tot een uitgebreid buffet. Wij denken graag met je mee en maken offertes op maat, want onze ervaring is dat ieder feest of uitje anders is. Kijk ook eens bij onze arrangementen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!